Scroll Top

Platform Basket 43T Spinhoogwerker

Standaard uitvoering

  • Werkhoogte: 43,18 m
  • Zijdelingse reikwijdte: 17,33 m
  • Breedte: 140 cm
  • Lengte: 838 cm
  • Hoogte: 199 cm
  • Aandrijving:  D1803 Kubota Dieselmotor
  • Elektromotor: Enkelfase 380 volt
  • Werkbak capaciteit: 330 Kg
  • Eigen gewicht: 12.430 kg

Beschikbaar vanaf: € 295.840,-

Omschrijving

De Platform Basket 43T is een zelfrijdende rupshoogwerker met uitschuifbare rupsen en eenvoudige en intuïtieve bediening. Dit rupsplatform is ongelooflijk stabiel en tegelijkertijd gemakkelijk te vervoeren. Deze eigenschappen plus een compact formaat dat het gebruik in krappe ruimtes mogelijk maakt, maken het een goede keuze voor mensen die zich bezighouden met het snoeien en snoeien van bomen, onderhoudswerkzaamheden, schilderen en/of ander werk op een hoogte die moeilijk te bereiken is met een normaal platform. Dankzij de genoemde rubberen rupsbanden kan deze zelfrijdende rupshoogwerker zich gemakkelijk verplaatsen in krappe ruimtes of moeilijk bereikbare plaatsen.

Bovendien maken stevige stabilisatoren het luchtwerk extreem stabiel en veilig. De Platform Basket 43T zelfrijdende rupshoogwerker met rupsbanden wordt geleverd met dubbele stabilisatie en alle functies van de nieuwste generatie die nu op de markt verkrijgbaar zijn, inclusief volledig automatische stabilisatie en giekstow, die standaard worden op alle Platform Basket-modellen. Daarnaast heeft het bedrijf veel aandacht besteed aan het ontwerp van de mand, gemaakt van aluminium, en aan alle mobiele componenten om het gewicht van de machine te verminderen, optimale mobiliteit en transporteerbaarheid te garanderen en de zijwaartse reikwijdte te vergroten.

Offerte aanvragen

Een vrijblijvende offerte ontvangen.

Vraag direct een offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Klantenservice

Antwoord op al uw vragen.

Neem contact op met onze klantenservice:

0497 57 38 71

of neem contact met ons op via het contactformulier

Klantenservice
Privacy Voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat er via uw browser informatie van specifieke diensten wordt opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.