Scroll Top

Elektrische Spinhoogwerker

VOLLEDIG
ELEKTRISCH

Cela DT25 Spyder Lithium

    Werkhoogte: 25 m
    Horizontaal bereik: 12 m
    Capaciteit 230 Kg
    Rotatie: 720º

Volledig Elektrische Spinhoogwerker

De Cela DT25 Spyder is een volledig elektrische Spinhoogwerker. Deze spinhoogwerker kenmerkt zich door duurzaamheid, veiligheid en betrouwbaarheid. Sankoo gaat graag met haar tijd mee in daarom hebben we geinvesteerd in een volledig elektrische spinhoogwerker welke per direct beschikbaar is voor de verhuur. Dit type spinhoogwerker is een uniek concept met ongekende mogelijkheden! De transport lengte bedraagt 4,32 meter en de doorrijbreedte is slechts 0,82 meter. Het eigen gewicht bedraagt slecht 2.950 kg. Daardoor is deze elektrische spinhoogwerker gemakkelijk te transporteren op een aanhangwagen. Dit maakt de Cela DT25 Spyder een gewilde machine voor o.a. schilder, reiniging en spouwmuurisolatie bedrijven.

Buiten het positieve effect op het milieu heeft deze hoogwerker ook nog andere voordelen deze benoemen we hieronder:

  • Opladen tijdens het werken
  • Minder kans op uitval
  • Geen CO2 uitstoot
  • Minder geluid
  • Besparing op brandstof

Een groot voordeel is dat deze hoogwerker minder kans heeft op uitval omdat deze over minder onderdelen beschikken dan een diesel of benzine aangedreven hoogwerker (bijv. geen olie, oliefilter en brandstoffilters) daarnaast heeft deze geen hydraulisch systeem wat warm wordt, omdat de elektrische motor niet stationair draait. Doordat deze spinhoogwerker volledig elektrisch is kan deze ook gemakkelijk ingezet worden in gesloten ruimtes. Doordat deze elektrische hoogwerker werkt op een lithium accu is er geen CO2 uitstoot. En een ander groot voordeel van de lithium aangedreven hoogwerker is dat deze veel stiller is dan een diesel of benzine aangedreven hoogwerker, dus er is geen onnodig lawaai op de locatie.

De Cela DT25 Spyder een dubbele telescoopconstructie waardoor deze hoogwerker een groot werkbereik heeft. Het knikpunt van de boven- en ondermast bevindt zich op 14.00 meter. De mastconstructie is robuust en zorgt daarmee voor veel stabiliteit en werkcomfort.

Deze volledig accu aangedreven CELA DT25 Spyder is automatisch waterpas af te stempelen. Uiteraard blijft het mogelijk om de onafhankelijk de stempelpoten apart te bedienen. Het intrekken van de stempelpoten is dan ook met een knop gelijkmatig te realiseren. Daarnaast is het mogelijk om de hoogwerker volledig automatisch te laten invouwen.

Groot aanbod Verhuurmachines

De verhuurservice van Sankoo biedt uiteenlopende oplossingen. Al onze machines zijn ontwikkeld om efficiënter te werken. Sankoo maakt uw zwaar werk makkelijk. Huur direct een van onze kwalitatief hoogstaande machines. Het aanbod compacte machines bestaat uit minihijskranen, hoogwerkers, glaszuigers, glasrobots, knikladers, minigravers, en laadbruggen.

Privacy Voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat er via uw browser informatie van specifieke diensten wordt opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.