Zwaar werk vergemakkelijken

Dat kan! Voor iedere karwei of project (voor zowel zakelijk als privé gebruik) bezitten wij diverse machines die het werk vergemakkelijken.

Zwaar werk vergemakkelijken dankzij de verhuurservice van Sankoo?

Dat kan! Voor iedere karwei of project (voor zowel zakelijk als privé gebruik) bezitten wij diverse machines die het werk vergemakkelijken. Denk hierbij aan een uitgraafklus, maar bijvoorbeeld ook een klus die de hoogte in gaat.

Veelzijdig verhuuraanbod
Van minihijskraan tot glasrobots en van hoogwerkers tot knikladers.. Niets ontbreekt in het verhuuraanbod van Sankoo. Onze verhuurservice biedt uiteenlopende, efficiënte oplossingen om uw zware werk te vergemakkelijken. Daarnaast zult u hierdoor ook productiever te werk gaan.

Kwaliteit voorop
Naast de veelzijdigheid garanderen wij machines van top kwaliteit. Dit mede dankzij onze interne technische dienst. Zij onderhouden de machines in de verhuur regelmatig. Hierdoor kunnen wij garant staan voor een betrouwbare service. Maar ook wordt het aanbod regelmatig uitgebreid. Dit door toevoeging van recente ontwikkelingen in de markt.

Veilige machines
Naast bovengenoemde aspecten hecht Sankoo veel waarde aan veiligheid. Naast dat de machines van Sankoo top prestaties leveren en gemakkelijk zijn in het gebruik, zijn de machines tevens veilig in het gebruik. Dit voor zowel de bestuurder als voor mensen die zich bevinden op het terrein.
Instructies machine
Mocht u nog wat minder bekend zijn met een van de machines dan raden wij het aan om dit vooraf bij ons te melden. Op deze manier kunnen wij u voorzien van de nodige uitleg en handige tips.

Meer over onze verhuurservice te weten komen? Neem contact op voor meer informatie. We bespreken graag de mogelijkheden die voor u interessant zijn. Zo is het zowel mogelijk om machines te huren voor korte en lange termijn.