Scroll Top

ZWAAR WERK VERGEMAKKELIJKEN

Dat kan! Danzkij de verhuurservice van sankoo.
Sankoo verhuur

Van minihijskraan tot glasrobots en van hoogwerkers tot knikladers.. Niets ontbreekt in het verhuuraanbod van Sankoo. Onze verhuurservice biedt uiteenlopende, efficiƫnte oplossingen om uw zware werk te vergemakkelijken. Daarnaast zult u hierdoor ook productiever te werk gaan.

Kwaliteit voorop

Naast de veelzijdigheid garanderen wij machines van top kwaliteit. Dit mede dankzij onze interne technische dienst. Zij onderhouden de machines in de verhuur regelmatig. Hierdoor kunnen wij garant staan voor een betrouwbare service. Maar ook wordt het aanbod regelmatig uitgebreid. Dit door toevoeging van recente ontwikkelingen in de markt.

Veilige machines

Naast bovengenoemde aspecten hecht Sankoo verhuur veel waarde aan veiligheid. Naast dat de machines van Sankoo top prestaties leveren en gemakkelijk zijn in het gebruik, zijn de machines tevens veilig in het gebruik. Dit voor zowel de bestuurder als voor mensen die zich bevinden op het terrein.

Bg Lift M250 Minihijskraan
Minihijskraan huren
Instructies machine

Mocht u nog wat minder bekend zijn met een van de machines dan raden wij het aan om dit vooraf bij ons te melden. Op deze manier kunnen wij u voorzien van de nodige uitleg en handige tips.

Meer over onze verhuurservice te weten komen? Neem contact op voor meer informatie. We bespreken graag de mogelijkheden die voor u interessant zijn. Zo is het zowel mogelijk om machines te huren voor korte en lange termijn.

Onze verhuurservice is:
Veelzijdig
Vakkundig
Ervaren
Veilig
Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
Volg ons op social media:

Klantenservice

Antwoord op al uw vragen

Neem contact met ons op.

0497 57 38 71

Of neem contact met ons via het Contactformulier

Klantenservice

Onze diensten:

Sankoo biedt een uiteenlopend assortiment van kwalitatief hoogstaande compacte machines.
Onze machines bieden efficiƫnte oplossing om zwaar werk te vergemakkelijken.

Het uitgebreide aanbod machines en toebehoren wordt telkens verder ontwikkeld naar aanleiding van recente ontwikkelingen die spelen in de markt. Hierdoor ontstaat een ruime keuze uit recente machines.

Is er een defect aan uw machine of wenst u een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren?
Aarzel niet ons te contacteren, we komen zo snel mogelijk ter plaatse zodat u zo weinig mogelijk tijd verliest.

Privacy Voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat er via uw browser informatie van specifieke diensten wordt opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.