Scroll Top

De Pitbull loader ook volledig elektrisch

Ontdek de PITBULL-SHOVEL Nu ook MET ACCU

Machinefabrikant Peeters voert wijzigingen door in de Pitbull-minishovels. En er wordt gewerkt aan een volledig elektrische Pitbull kniklader.

Begin 2018 is Peeters uit Etten-Leur gestart met de bouw van hun minishovels. Inmiddels bouwde de fabrikant ruim 100 stuks, en voert nu wijzigen door op basis van de eerste gebruikerservaringen van klanten. De belangrijkste wijziging aan het definitieve productiemodel, is dat het cabineplateau voortaan 30 centimeter hoger is geplaatst. Hierdoor is de ‘tunnel’, die in 2018 nog tussen de voeten hinderde, nu verdwenen.

INCHING MET JOYSTICK

Met een inching-functie is het mogelijk om met een hoog motortoerental te werken (bijvoorbeeld voor een rolbezem) en toch een lage rijsnelheid te houden. Zo’n inching-functie was al standaard op het rempedaal, maar nu voegt Peeters hier een optionele Inch-functie bij, voor op de joystick. Op de joystick selecteer je één van de zeven Inch-standen, en zo kun je een rolbezem of instrooibak gebruiken zonder daarvoor op het rempedaal te moeten drukken.

Pitbull kniklader huren
Pitbull Elektrische aandrijving

NU ook volledig elektrisch leverbaar

Door de grote vraag vanuit de markt, het besef dat elektrisch rijden vele voordelen oplevert en constante innovaties waar Peeters Group elke dag aan werkt, is de introductie van de elektrische Pitbull een feit. Door het gebruik van o.a. een onafhankelijke bediening van de hydraulica en de rijaandrijving in combinatie met een hoog voltage accupakket, zal de Pitbull een flinke stap vooruit zetten in het segment.

Met het aanbod van 2 accupakketten, namelijk een 16kWh en een 24kWh pakket beide voorzien van 96 volt en een oplaadsnelheid van 2uur neemt de Pitbull een brede positie in, in de markt. O.a. de agrariër, de machinist, de hovenier en de stratenmaker zijn straks voorzien van een geruisloze, compacte zeer krachtige machine voor een betaalbare prijs.

Door het hoge vermogen wordt het zelfs mogelijk om elektrische aanbouwdelen aan te sluiten op het accupakket om deze te gebruiken zonder dat je prestaties verliest, integendeel!
Door de MIA/VAMIL subsidieregelingen is het nu nog interessanter om tot aankoop over te gaan. Dit kan dit jaar nog!

De Pitbull loader is:
Compact
Krachtig
Flexibel
Veilig
Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
Volg ons op social media:

Klantenservice

Antwoord op al uw vragen

Neem contact met ons op.

0497 57 38 71

Of neem contact met ons via het Contactformulier

Klantenservice
Privacy Voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat er via uw browser informatie van specifieke diensten wordt opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.