IMK35500 Minihijskraan

Het assortiment wordt aangevuld door de minihijskraan IMK35500

Het assortiment minihijskranen van Sankoo wordt aangevuld met de minihijskraan IMK35500. Deze kraan is opgebouwd vanuit de Helix 1205 hoogwerker. Er zijn dan ook veel overeenkomsten te vinden tussen deze hoogwerker en minihijskraan.

Maximale mobiliteit

Deze minihijskraan is kenmerkend door de maximale mobiliteit in elke situatie en doet dit doormiddel van de achterwielbesturing. Uniek is dat de stuurhoek 86° is en hiermee ongekende mogelijkheden biedt op het gebied van manoeuvreren.

Besturen doe je doormiddel van een radiografische afstandsbediening. Het maakt niet uit in welke positie de arm staat de IMK35500 is volledig beweegbaar in elke armpositie. Wat het een zeer flexibele hijskraan maakt.

Een groot voordeel van deze compacte hijskraan is dat er geen overhangende roterende ballast aanwezig is. Het rotatiebereik is 355° met een stop.


100% emissievrij

Tevens is deze hijskraan volledig elektrisch en voorzien van een automatisch batterij vulsysteem waardoor er 100% emissievrij gewerkt kan worden. De minihijskraan wordt aangedreven door een 24 V/ 345 Ah elektromotor.

Tevens is er een mogelijkheid tot het verlengen van de giek. Doormiddel van de antistatische en geleidende ESD wielen kan er gewerkt worden in industriële omgevingen waar geleiding en statische lading gevaarlijk zijn. Om ongelukken te voorkomen, is het apparaat uitgerust met voet bescherming strips op de wielen.

500kg oppakken en vervoeren

De telescopische verticale mast bestaat uit vijf secties met daarboven een jib van 5,1 meter met vier secties. Het knikpunt bevindt zich op 7 meter.

De maximale haakhoogte is 10,5 meter, terwijl hij gewicht tot 500kg kan oppakken en vervoeren. Voor alle gewichten en afstanden kunt u de lastdiagram hiernaast raadplegen.

Deze compacte hijskraan heeft een eigen gewicht van 4.700 kilogram. Transport is erg gemakkelijk omdat de transporthoogte 2,37 meter bedraagt en 2,98 meter lang.


Ideaal voor het gebruik in industriële omgevingen

De IMK35500 is ideaal voor het gebruik in verschillende industriële omgevingen zoals een industriehal waar weinig ruimte is. Het navigeren door smalle gangpaden is erg gemakkelijk en heb je snel onder de knie. Door het verticale bereik van deze minihijskraan is het gemakkelijk over obstakels of andere machines te hijsen.

Dit product is uniek op de markt en we zien dan ook een enorm potentieel. De machines worden vervaardigd in Duitsland met behulp van hoogwaardige componenten. Vanwege de mogelijkheid van verschillende opties, kan het apparaat zeer goed worden aangepast aan individuele vereisten.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Gefas
Product Name
IMK35500
Price
EUR 90
Product Availability
Available in Stock