Sankoo BGLift M060 Compactkraan


Neem contact met ons op

Technologie


  • Elektrisch voor binnengebruik
  • 50° Zwenken
  • Hydraulisch uitschuifbare arm
  • Afneembare kraanarm


BGLift M060

De M060 is ideaal voor zowel binnen- als buitengebruik. Door het geringe gewicht van de M060 maakt het mogelijk om op verdiepingsvloeren te werken.

Bg Lift M060 Compactkraan kopen

Omschrijving

De Bg Lift M060 Mini-rupshijskraan is een klein meesterwerk in techniek en ontwerp. Deze minihijskraan kan rijden met last en heeft een zwenkbereik heeft van 50°. De Bg Lift M060 is extreem compact en ergonomisch, ontwikkeld door Bg Lift speciaal voor het gebruik in krappe ruimtes of op verdiepingsvloeren.

De Bg Lift M060 is een Pick and Carry compactkraan die eenvoudig te verrijden en transporteren is. Het eigengewicht van de Bg Lift M060 is laag gehouden zodat deze geen schade maakt aan de ondergrond. De hydraulisch verbreedbare rupsen verhogen de stabiliteit van de kraan waardoor er ook gewerkt kan worden op ongelijk terrein.

Deze compacte kraan kan uitgevoerd worden met zowel een benzine- als een elektromotor waardoor deze geschikt is voor binnen- als buitengebruik. Het 50°zwenkbereik verhoogd de mogelijkheid tot precisiewerk. Deze compacte kraan kan uitgevoerd worden met een demontabele hijs arm. Op deze manier kan het onderstel worden ingezet om materialen te vervoeren.

Deze Minirupshijskraan heeft een maximale hijslast van 580 kg, maximale hijshoogte van 4,25 meter en een maximaal horizontaal bereik van 3,01 meter. Standaard weegt deze minihijskraan 890 kilogram inclusief ballast.

Offerte aanvragen

Vraag hieronder direct een offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!
Ik wil graag een offerte ontvangen!

Technische specificaties
Meer weten?

Niet alles duidelijk? Wij beantwoorden graag uw vragen.