Scroll Top

Cela DT15 Autohoogwerker

Volledig elektrische autohoogwerker

Standaard uitvoering

    Werkhoogte: 15 m
    Horizontaal bereik: 7,5 m
    Knikpunt: 7,5 m
    Capaciteit: 200 kg
    Rotatie: 1440º
    Werkhoogte (onder niveau) -2 m
    Volledig elektrisch

LAADTIJD

SNEL: 2 u
REGULIER 7,5 u

LADEN TIJDENS WERKEN

GEEN VERLOREN BEREIK

60 KWh

ACCUPAKKET

VOLLE ACCU

200 KM BEREIK

30 UUR

NON-STOP WERKEN

GEEN

UITSTOOT

Omschrijving

De Cela DT15 is gebouwd op een volledige elektrische bestelwagen. De maximale werkhoogte bedraagt 15 meter en heeft hier een stempelbreedte van 2,05 m voor nodig.

Dankzij de dubbele telescoopconstructie heeft de Cela DT15 meer werkbereik dan ooit. Het knikpunt van de boven- en ondermast bevindt zich op 7.50 meter. De autohoogwerkers van Cela hebben geen achterwaartse uitzwaai waardoor er gemakkelijk en veilig langs wegen en/of muren gewerkt kan worden.

Standaard is de CELA-autohoogwerker DT15 voorzien van water-, lucht- en stroomdoorvoer naar het platform. Alle kabels en leidingen zijn weggewerkt in de mast.

Optioneel is de CELA DT15 automatisch waterpas af te stempelen. Uiteraard blijft het mogelijk om de onafhankelijk de stempelpoten apart te bedienen. Het intrekken van de stempelpoten is dan ook met een knop gelijkmatig te realiseren.

De hoogwerkers van CELA worden geleverd met een geactiveerde GSM-Module. Hiermee kan de machine op afstand worden uitgelezen en eventuele storingen en foutmeldingen worden verholpen.

Voordelen:

Veilig
Compact
Robuust
Praktisch
Breed inzetbaar
Volledig elektrisch

Offerte aanvragen

Een vrijblijvende offerte ontvangen.

Vraag direct een offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Klantenservice

Antwoord op al uw vragen.

Neem contact op met onze klantenservice:

0497 57 38 71

of neem contact met ons op via het contactformulier

Klantenservice
Privacy Voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat er via uw browser informatie van specifieke diensten wordt opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.