Scroll Top

De technische dienst van Sankoo

Ook op het gebied van onderhoud ben je bij ons aan het juiste adres!

Kwalitatief goede machines verdienen natuurlijk ook kwalitatief goed onderhoud. Hiervoor heeft Sankoo een eigen technische dienst. Onze technische dienst is werkzaam vanuit de werkplaats in Bergeijk.

Razendsnel storingen oplossen

Dankzij de vele jaren ervaring weten wij dat machines zelden problemen geven. Maar wanneer er zich toch een storing voor doet dan het is belangrijk deze op correcte wijze te verhelpen. Naast het feit dat deskundigheid hierbij een belangrijke factor is, is natuurlijk ook snelheid een must. Daarom zorgen wij ervoor dat u zo weinig mogelijk tijd verliest en wij (wanneer nodig) zo snel mogelijk ter plaatse zijn. Tevens is het in noodgevallen mogelijk om ons ook ’s avonds of in het weekend te contacteren.

Ga direct naar:

Het leveren van nieuwe onderdelen

Naast dat u bij ons terecht kunt voor reparatie en onderhoud, fungeren wij tevens als leverancier voor eventuele nieuwe onderdelen. Dankzij de up-to-date kennis van onze monteurs weten wij als geen ander welke onderdelen vervangen dienen te worden, maar ook wat voor (merk) onderdeel u hiervoor het beste kunt aanschaffen. Op deze manier is uw machine altijd voorzien van kwalitatief goede onderdelen.

Kennisdeling door onze monteurs

Daarnaast kunnen wij u ook voorzien van de nodige kennis. Mocht u vragen hebben over een machine of toch graag willen weten hoe kleine klussen zelf uitgevoerd kunnen worden. Dan voorzien onze monteurs u maar al te graag van een professionele toelichting.
Dus, heeft u een defecte machine of heeft uw machine een onderhoudsbeurt nodig? Bel dan met 0497 57 38 71 voor het maken van een persoonlijke afspraak. Of vul het contactformulier in op onze contact pagina.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
Volg ons op social media:

Klantenservice

Antwoord op al uw vragen

Neem contact met ons op.

0497 57 38 71

Of neem contact met ons via het Contactformulier

Klantenservice

Onze diensten:

Sankoo biedt een uiteenlopend assortiment van kwalitatief hoogstaande compacte machines.
Onze machines bieden efficiënte oplossing om zwaar werk te vergemakkelijken.

Het uitgebreide aanbod machines en toebehoren wordt telkens verder ontwikkeld naar aanleiding van recente ontwikkelingen die spelen in de markt. Hierdoor ontstaat een ruime keuze uit recente machines.

Is er een defect aan uw machine of wenst u een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren?
Aarzel niet ons te contacteren, we komen zo snel mogelijk ter plaatse zodat u zo weinig mogelijk tijd verliest.

Privacy Voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat er via uw browser informatie van specifieke diensten wordt opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.