Onze technische dienst

De technische dienst van Sankoo reageert snel, maar vooral deskundig!

De technische dienst van Sankoo

Ook op het gebied van onderhoud ben je bij ons aan het juiste adres! Kwalitatief goede machines verdienen natuurlijk ook kwalitatief goed onderhoud. Hiervoor heeft Sankoo een eigen technische dienst. Onze technische dienst is werkzaam vanuit de werkplaats in Bergeijk.

Razendsnel storingen oplossen
Dankzij de vele jaren ervaring weten wij dat machines zelden problemen geven. Maar wanneer er zich toch een storing voor doet dan het is belangrijk deze op correcte wijze te verhelpen. Naast het feit dat deskundigheid hierbij een belangrijke factor is, is natuurlijk ook snelheid een must. Daarom zorgen wij ervoor dat u zo weinig mogelijk tijd verliest en wij (wanneer nodig) zo snel mogelijk ter plaatse zijn. Tevens is het in noodgevallen mogelijk om ons ook ’s avonds of in het weekend te contacteren.

Het leveren van nieuwe onderdelen
Naast dat u bij ons terecht kunt voor reparatie en onderhoud, fungeren wij tevens als leverancier voor eventuele nieuwe onderdelen. Dankzij de up-to-date kennis van onze monteurs weten wij als geen ander welke onderdelen vervangen dienen te worden, maar ook wat voor (merk) onderdeel u hiervoor het beste kunt aanschaffen. Op deze manier is uw machine altijd voorzien van kwalitatief goede onderdelen.

Kennisdeling door onze monteurs
Daarnaast kunnen wij u ook voorzien van de nodige kennis. Mocht u vragen hebben over een machine of toch graag willen weten hoe kleine klussen zelf uitgevoerd kunnen worden. Dan voorzien onze monteurs u maar al te graag van een professionele toelichting.

Dus, heeft u een defecte machine of heeft uw machine een onderhoudsbeurt nodig? Bel dan met 0497 57 38 71 voor het maken van een persoonlijke afspraak. Of vul het contactformulier in op onze contact pagina.