Compactkranen / Minihijskranen

Sankoo beschikt over een breed aanbod compactkranen, van wel 4 tot 32 meter hijshoogte! De compactkranen van Sankoo zijn ontwikkeld om zwaar tilwerk uit handen te nemen en de productie te verhogen.

Compactkraan kopen - Minihijskraan kopen


De markt van de compacte hijskranen is groeiende en we zien dat minihijskranen voor steeds meer uiteenlopende, complexe werkzaamheden worden ingezet.

Maar welke compacte hijskraan past het beste bij welk project?

Hoewel de compacte hijskranen van Bg Lift allemaal door hetzelfde bedrijf geproduceerd worden, beschikken zij elk over hun eigen kwaliteiten. Elk type minikraan blinkt uit in zijn eigen gebied. Toch hebben de verschillende typen kranen ook zaken gemeen; hun veiligheid, compactheid en soepelheid. Wij adviseren uw graag bij de keuze welke kraan het best past binnen uw uit te voeren werkzaamheden.

Dealer van Bg Lift

Sankoo is recentelijk importeur geworden van het nieuwe, innoverende merk Bg Lift. Deze vooruitstrevende fabrikant uit Noord-Italië bouwt een range compactkranen van 700kg tot en met 20.500kg eigen gewicht en biedt dus voor ieder wat wils. De compactkranen van Bg Lift zijn voorzien van absolute kwaliteitsproducten zoals Hawe ventielblokken, Yanmar dieselmotoren en Scanreco afstandsbedieningen. Deze compactkranen zijn zowel beschikbaar voor verkoop als voor verhuur.

Bekijk ook:Sankoo Bg Lift Compactkranen / Minihijskranen


Sankoo BGLIFT M060

Bekijk machine


Sankoo BGLIFT M250

Bekijk machine


Sankoo BGLIFT M400

Bekijk machine


Sankoo BGLIFT CWE525 AT

Bekijk machine


Sankoo BGLIFT CWE525 RT

Bekijk machine