Minihijskraan

De minihijskranen van Bg Lift lenen zich perfect voor het (verticaal) verplaatsen van o.a. zware bouwmaterialen. Deze compacte hijskranen zijn eenvoudig te bedienen en bereiken door hun compactheid de meest ontoegankelijke plaatsen.


Op zoek naar het huren van een minihijskraan?

Sankoo biedt diverse mogelijkheden met of zonder bediening.
Bij Sankoo bent u op het juiste adres. Sankoo is dé specialist in de verhuur van minihijskranen. Daarnaast is het ook mogelijk om onze compactkranen te huren met machinist.Sankoo TC1

Bekijk compactkraan

Waarom een minihijskraan huren bij Sankoo?

Sankoo heeft een breed assortiment van het merk Bg Lift. Deze minihijskranen beschikken elk over hun eigen kwaliteiten.

Bg Lift is een vooruitstrevende fabrikant uit Italië. Deze hijskranen zijn erg flexibel en maken werk in kleine ruimtes mogelijk. Bij ons ontvangt u vooraf een duidelijk overzicht van de kosten, zodat u gemakkelijk een mini hijskraan kunt huren zonder extra kosten achteraf. Doormiddel van ons moderne materiaal en vakkundige machinisten kunnen wij u goed adviseren over de mogelijkheden. Doordat we veel ervaring in huis hebben kunnen wij onze kennis overdragen op het hoogste niveau.


Niet langer zwaar tillen?

De minihijskranen van Sankoo zijn ontwikkeld om het zware tilwerk van bouwvakkers, glaszetters, staalbouwers en vele andere uit handen te nemen. Deze kleine krachtpatsers lenen zich perfect voor het (verticaal) verplaatsen van zware bouwmaterialen. Daarnaast zijn onze hijskranen eenvoudig te bedienen en bereiken door hun compactheid de meest ontoegankelijke plaatsen.

Liever een minihijskraan huren met machinist?

Dat kan! Onze minirupshijskranen zijn namelijk te huur met of zonder bediening door onze eigen machinisten. Dit houdt in dat je de hijskraan met bediening huurt per uur. Onze ervaring leert dat het vaak interessanter is om onze hijskranen in te huren met bediening.

Dit omdat de werkzaamheden dan vlotter uitgevoerd worden, en dat de kans op schade een stuk lager is. Door onze expertise op het gebied van hijswerk op moeilijk bereikbare locaties en ons gemotiveerde en gecertificeerde personeel mogen wij onszelf specialisten noemen.

Geavanceerde machines

Sankoo maakt gebruik van geavanceerde machines en ons uiterst bekwame personeel denkt ten alle tijden in oplossingen. Met deze combinatie maken wij uw zware werk gemakkelijk.

Experts op het gebied van glaszetten

Het plaatsen van glas is een vak apart. Wij hebben een groot assortiment minihijskranen en glaszuigers om op de meest lastige plekken glas te kunnen zetten. U wilt toch niet het risico lopen dat er schade ontstaat aan uw ruit of kozijn. Onze machinisten hebben veel werkervaring in het plaatsen van glas. Het werken met onze compactkranen maakt het werk niet alleen gemakkelijker en lichter, maar het is veel veiliger. En veilig werken willen we toch allemaal.

Bg Lift CWE525 Minihijskraan

Bg Lift M250 Minihijskraan
Summary
Minihijskraan huren
Service Type
Minihijskraan huren
Provider Name
Sankoo,
Loo 3,Bergeijk,5571 KN,
Telephone No.0497573871
Area
Nederland
Description
Wilt u een minihijskraan huren? Dan bent u nu op het juiste adres. Sankoo is dé specialist in het verhuur van compactkranen (indien gewenst) met bediening voor alle mogelijke taken en klussen.