Minihijskraan

De minihijskranen van Bg Lift lenen zich perfect voor het (verticaal) verplaatsen van o.a. zware bouwmaterialen. Deze compacte hijskranen zijn eenvoudig te bedienen en bereiken door hun compactheid de meest ontoegankelijke plaatsen.


Een minihijskraan huur je bij Sankoo!

Wij bieden diverse modellen Mini-rupshijskranen. Welke te huur zijn met of zonder bediening.
Naast een brede keuze minihijskranen hebben wij ervaren machinisten welke u hijswerk met de grootste zorg en precisie uit kunnen voeren.

Ons aanbod Minihijskranen:Sankoo TC1

Bekijk compactkraan

Waarom een minihijskraan huren bij Sankoo?

Sankoo heeft een breed assortiment hijskranen van het merk Bg Lift en Hoeflon. Deze beschikken elk over hun eigen kwaliteiten.

Deze minihijskranen zijn uniek doordat deze compact en flexibel zijn waardoor er gewerkt kan worden in kleine ruimtes. Daarnaast zijn alle modellen uitgevoerd met een elektromotor waardoor deze volledig elektrisch in gesloten ruimtes werken.

Interesse in het huren van een minihijskraan maar u wilt eerst weten wat de kosten zijn? Vandaar dat u bij Sankoo vooraf een duidelijk overzicht krijgt van de kosten. Daarom kunt u gemakkelijk een mini hijskraan huren zonder verrassing achteraf.

Doormiddel van ons moderne materiaal en vakkundige machinisten kunnen wij u goed adviseren over de mogelijkheden. Doordat we veel ervaring in huis hebben kunnen wij onze kennis aan u overdragen op het hoogste niveau.


Niet langer zwaar tillen?

De minihijskranen van Sankoo zijn ontwikkeld om het zware tilwerk van bouwvakkers, glaszetters, staalbouwers en vele andere uit handen te nemen. Deze kleine krachtpatsers lenen zich perfect voor het (verticaal) verplaatsen van zware bouwmaterialen of glasplaten. Daarnaast zijn onze hijskranen eenvoudig te bedienen en bereiken door hun compactheid de meest ontoegankelijke plaatsen.

Liever een minihijskraan huren met machinist?

Dat kan! Onze minirupshijskranen zijn namelijk te huur met of zonder bediening door onze eigen machinisten. Dit houdt in dat je de hijskraan met bediening huurt per uur. Onze ervaring leert dat het vaak interessanter is om onze hijskranen in te huren met bediening.

Een groot voordeel om een compactkraan te huren met bediening is omdat de werkzaamheden dan vlotter uitgevoerd worden. Wij maken gebruik van onze eigen hijskraan machinisten welke gemotiveerd en gecertificeerd zijn. Daarnaast is de kans op schade een stuk lager. Samengevat kunnen wij onszelf specialisten noemen op het gebied van hijswerk op moeilijk bereikbare locaties.

Geavanceerde machines

Sankoo maakt gebruik van geavanceerde machines en ons uiterst bekwame personeel denkt ten alle tijden in oplossingen. Met deze combinatie maken wij uw zware werk gemakkelijk.

Experts op het gebied van glaszetten

Het plaatsen van glas is een vak apart. Wij hebben een groot assortiment minihijskranen en glaszuigers om op de meest lastige plekken glas te kunnen zetten. U wilt toch niet het risico lopen dat er schade ontstaat aan uw ruit of kozijn. Onze machinisten hebben veel werkervaring in het plaatsen van glas. Het werken met onze compactkranen maakt het werk niet alleen gemakkelijker en lichter, maar het is veel veiliger. En veilig werken willen we toch allemaal.

Bg Lift CWE525 Minihijskraan

Bg Lift M250 Minihijskraan
Summary
Minihijskraan huren
Service Type
Minihijskraan huren
Provider Name
Sankoo,
Loo 3,Bergeijk,5571 KN,
Telephone No.0497573871
Area
Nederland
Description
Wilt u een minihijskraan huren? Dan bent u nu op het juiste adres. Sankoo is dé specialist in het verhuur van compactkranen (indien gewenst) met bediening voor alle mogelijke taken en klussen.