Polyclose 2020

Innovatie en nieuwe systemen staan centraal op Polyclose 2020

Sankoo is aanwezig op Polyclose 2020

Sankoo presenteert de Lithium Bg Lift M250 op Polyclose.


Met trots presenteert Sankoo u een volledig lithium Mini-rupshijskraan.

Sankoo is daarmee klaar voor een uitstoot vrije toekomst. De Bg Lift M250 Lithium is een kraan van hoog niveau met een eenvoudige bediening welke ideaal is voor het werken in gesloten ruimtes zonder deze te vervuiling. De compacte afmetingen en het lage gewicht van de kraan gecombineerd met de bijzonder fijngevoelige bediening maken het uitvoeren van gecompliceerde taken mogelijk.

De grootste voordelen van een elektrische aandrijving is dat je geen emissie hebt op de werklocatie op het geluid van de elektromotor, koelers en hydrauliek na. De batterijlader is ontworpen om de batterijen op te laden terwijl de kraan werkt en zorgt voor een volledige werkdag van 8 uur. Daarnaast hoeft je ook niet meer druk te maken over het vereiste onderhoud van filters en olie.

Naast de volledig lithium versie is de reguliere versie met dieselmotor ook beschikbaar en zal Sankoo dan ook presenteren op Polyclose.
Bg Lift M250 Lithium

Polyclose 2020

STAND 4400Innovatie en nieuwe systemen staan centraal

19e editie Polyclose op 15, 16 en 17 januari 2020 in Flanders Expo Gent

Europese vakbeurs voor raam-, deur-, zonwering-, gevel- en toegangstechniek


Nieuwe en innoverende systemen, nieuwe trends, nieuwe Europese exposanten, kortom ‘nieuw’ en ‘innoverend’ zijn dé sleutelwoorden voor Polyclose 2020. Wil je er ook als eerste bij zijn om deze te ontdekken en aan te raken? Polyclose 2020 opent zijn deuren op woensdag 15 januari om 9.30 uur. Noteer dat alvast in je agenda! Toegang is gratis voor professionals uit de sector mits online voorregistratie.

De markt van ramen, deuren, zonweringen, gevelsystemen en toegangstechnieken innoveert fors. (Ge)bouwoptimalisatie is meer dan ooit de nieuwe trend door steeds strengere energie- en veiligheidsnormen en digitalisering van het bouwproces. Daarenboven zal op Polyclose te zien zijn dat er steeds meer belang wordt gehecht aan de graad van afwerking en een quasi onzichtbare integratie van elementen.

Het design van ramen en deuren, de grootte, de functionaliteit, gecombineerd met zonwerende systemen, hebben steeds meer invloed in de moderne architectuur. Traditionele stenen gevels worden vervangen door glasgevels, en dit niet alleen in grote steden zoals vroeger, maar de laatste jaren ook op het platteland. Het traditionele zadeldak wordt vervangen door een plat dak. Men zou kunnen zeggen dat het dak niet meer op de gevel staat, maar ertussen ligt. Daken worden een horizontale doortrekking van de gevel en de gevelelementen in de hedendaagse architectuur. Wat uiteraard ook meer mogelijkheden biedt om de plaatsing en de rentabiliteit van energiegenerators te optimaliseren.
Polyclose 2018

Gedurende drie dagen demonstreren meer dan 250 Europese exposanten hun nieuwigheden aan zo’n 14.000 bezoekers, waarvan 25% uit Nederland. Dat maakt van Polyclose het niet te missen evenement voor professionals om op de hoogte te zijn van de nieuwe producten en trends.

Toonaangevende exposanten uit Europa

Polyclose staat voor alles wat open en dicht gaat in een gebouw. De vakbeurs biedt een overzicht van alle bewegende elementen, inclusief poorten en hekken. Standhouders zijn voornamelijk actief in: alu-profielen, alu-systemen, automatisatie, biometrische systemen, bouwbeslag, coating, deursystemen, dichtingen, gereedschappen, gevels, glas en toebehoren, kunststofprofielen, kunststofsystemen, machines, poorten, rolluiken, sloten, software, staalsystemen, toegangscontrole, ventilatiesystemen, vliegenramen en zonwering. Beursorganisator Guy Martens: “Reeds in juli 2019, meer dan een halfjaar voor de start van de beurs, was 95% van de beschikbare standruimte ingevuld. Dit jaar verwelkomen we opnieuw heel wat Duitse, Italiaanse en Nederlandse bedrijven.”

Allround aanbod voor de professional in de bouw

De bezoekers van Polyclose zijn professioneel actief in volgende sectoren: aluminium- & kunststofbewerking, architectuur & studiebureaus, automatisatie & toegangscontrole, bouw, beveiliging, glas, ramen & deuren, schrijnwerk, ventilatie, zonwering & rolluiken.

Polyclose in het kort

• Locatie: Flanders Expo Gent (België)
• Data: woensdag 15, donderdag 16 en vrijdag 17 januari 2020
• Openingstijden: van 9.30 uur tot 18.30 uur, met avondopenstelling tot 20 uur op donderdag
• Gratis voor professionals: registreer vooraf op www.polyclose.be met PE10114066
• Exposantenlijst: zie www.polyclose.be

Wanneer

Woensdag 15 januari 2020, 9.30 – 18.30
Donderdag 16 januari 2020, 9.30 – 20.00 !
Vrijdag 17 januari 2020, 9.30 – 18.30

Waar

Flanders Expo (hal 1, 4, 6)
Maaltekouter 1
B – 9051 Gent / België
T. +32 (0)9 241 92 11
Polyclose