Hoogwerkers

Sankoo beschikt over een breed aanbod hoogwerkers, tot wel 30 meter werkhoogte!
En een zijdelingse reikwijdte tot wel 16 meter!


Verkoop van Hoogwerkers

Hoogwerker kopen - Spinhoogwerker kopen - Schaarhoogwerker kopen

Bij Sankoo vindt u de juiste hoogwerker die u nodig heeft om uw werk te vergemakkelijken. Sankoo beschikt over een divers aanbod van schaarlift, telescopische hoogwerker of hoogwerkers met een knikarm tot spinhoogwerker en autohoogwerker. Door deze diversiteit zit er altijd een hoogwerker tussen waarmee wij u van dienst kunnen zijn.

Onze hoogwerkers bieden de ideale oplossing voor het werken in de hoogte

De hoogwerkers van Sankoo bieden de ideale oplossing voor werken in de hoogte. Sankoo beschikt over een breed aanbod schaar-, auto- en spin-rupshoogwerkers (Cela, Platform Basket Spider, Bibi) die een hoogte kunnen bereiken tot wel 30 meter. De zijdelingse reikwijdte gaat tot 16 meter. Vanwege de compacte afmetingen geraken deze hoogwerkers tot op de meest onbereikbare plekken. Daarnaast zijn de schaar- en spin-rupshoogwerkers gemakkelijk te transporteren op een aanhangwagen.

Oplossing op maat


Door het diverse aanbod bieden de hoogwerkers van Sankoo altijd een oplossing op maat.


Bekijk ook:


Aanbod Spinhoogwerkers - Spinrupshoogwerkers

Voordelen van een Spinhoogwerker

De Spinhoogwerkers van Cela hebben een aantal zeer specifieke eigenschappen. Zo zorgt de robuuste mastconstructie voor meer stabiliteit en werkcomfort. Deze hoogwerkers worden dan ook vaak ingezet bij situatie waar gewerkt moet worden in de hoogte met beperkte ruimte. De uiterste compacte afmetingen van deze hoogwerkers heeft als voordeel dat ze een laag eigen gewicht hebben en erg wendbaar zijn. Deze Spinrupshoogwerkers kunnen vaak plekken bereiken waar geen enkel andere hoogwerker kan komen. Ze zijn zowel voor binnen als buiten te gebruiken. De aandrijving via de rupsen verhoogt de stabiliteit waardoor er gereden kan worden op ongelijk / onverhard terrein.

Cela DT15 Spyder

Bekijk Hoogwerker


Cela DT22 Spyder

Bekijk Hoogwerker


Cela DT25 Spyder

Bekijk Hoogwerker


Cela DT28 Spyder

Bekijk Hoogwerker


Cela DT30 Spyder

Bekijk Hoogwerker

Platform Basket 15.75

Bekijk Hoogwerker

Platform Basket 18.90

Bekijk Hoogwerker

Platform Basket 22.10

Bekijk Hoogwerker


Aanbod Autohoogwerkers


Cela DT22

Bekijk Hoogwerker

Cela DT25

Bekijk Hoogwerker

Cela DT28

Bekijk Hoogwerker

Cela DT30

Bekijk Hoogwerker


Platform Basket kopen

Eenvoudig en veilig

Een hoogwerker van Sankoo biedt de ideale oplossing voor werken in de hoogte. Het maakt het werken niet alleen eenvoudiger, maar ook veel veiliger. Met een hoogwerker bespaart u tegelijk waardevolle tijd, waardoor er effici├źnter gewerkt kan worden.

Cela hoogwerker kopen

Kwaliteit van Cela

Onze hoogwerkers zijn van het merk Cela. Cela biedt diverse types van hoogwerkers waarbij zowel horizontale als verticale bewegingen mogelijk zijn. Sankoo garandeert een gepaste invulling van uw noden. Bovendien mag u rekenen op ons onderbouwd advies en uiteraard een vlotte service.